Terras planken

Wil je ook graag een warme sfeer op je terras? Dan moet je weten dat de rustgevende look van terras planken dan ook vaak de ideale keuze is voor je. Door het grote assortiment in terras planken, is er dus genoeg om daar uit te kiezen.

Deze terras planken kun je niet alleen in allerlei houtsoorten krijgen, maar terras planken worden ook in allerlei kunststoffen gemaakt. Natuurlijk hout laat vaak na verloop van tijd sporen slijtage zien.

De kunststof terras planken zullen niet onder dergelijke nadelen moeten lijden. Vooral de laatste jaren is de kwaliteit van kunststof terras planken erg toegenomen, zo sterk dat je het verschil tussen echt hout bijna niet meer kunt zien.

Terras planken in tropisch hout

De terras planken in tropisch hardhout zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden in de bouw van terrassen. Het is hout wat tot de duurzaamste klasse behoort en gaat soms wel tot 30 jaar mee.

Maar in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is deze houtsoort niet altijd de hardste soort. Je kunt er wel vanuit gaan dat deze houtsoort tot de duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke klasse behoort.