Vlonderplanken webwinkel

Een hardhouten vlonder kan voor een groot deel het uiterlijk en sfeer in je tuin bepalen. Veel mensen kiezen vaak voor een hardhouten vlonder en dat is niet zo gek, omdat het een duurzame houtsoort met een warme uitstraling is. De hardhouten vlonders worden vaak ook gebruikt voor een mooi houten dakterras of balkon.

De eigenschappen van een hardhouten vlonder zijn dan ook oprecht bijzonder te noemen. De hardhouten vlonder hebben vaak een enkel- en dubbelzijdig profiel. Er zitten veel verschillen in beide profielen.

De hardhouten vlonders met een dubbelzijdig profiel hebben aan de ene zijde wel een profiel en aan de andere zijde geen profiel of een ander profiel. Er zijn ook hardhouten vlonderplanken met aan de ene zijde een brede ribbel en aan de andere zijde een smalle ribbel.

Je kunt zelf kiezen met welke zijde je de hardhouten vlonders naar de bovenkant legt en zo kun jezelf bepalen wat het beste bij de uitstraling van je tuin past. Met de hardhouten vlonders kun je eenvoudig en snel een mooi tuinterras thuis creëren.

Online in verschillende soorten en maten

Als je bijvoorbeeld naar de hardhouten vlonderplanken kijkt, komen deze uit landen zoals Indonesië, Afrika en Brazilië. Wanneer je voor één van deze houtsoorten kiest, kies je voor een duurzame houtsoort. Zo hebben deze houtsoorten gemiddeld de duurzaamheidsklasse 2. Daarbij wetende dat klasse 1 het hoogst haalbare is. Zo zullen deze vlonderplanken gemiddeld zo’n 30 jaar meegaan in contact met grond en water.

https://www.hardhoutdiscount.nl/vlonderplanken