Heftruckcertificaat halen

De theorie bij ons zal bestaan uit de veiligheid, zoals de Arbowet eist. We nemen een vakkennis mee, en geven inzicht in de belastbaarheid van een heftruck. We leren je een dagelijkse controle en verkeersvoorschriften.

En ook zal een stuk over schade en de bijbehorende kosten gaan. In de praktijk zal je opnieuw de dagelijkse controle leren, en tevens de bediening en besturing. Koud stapelen, pallet- en inrijstellingen, laden en lossen, en een stuk onderhoud. Maar bij alles wordt veiligheid in acht genomen. Waar zitten precies de risico’s? Ook voor de reeds ervaren heftruckchauffeurs zijn zich soms niet (meer) bewust van de gevaren.

Heftruckcertificaat halen binnen 1 dag

Bij Blomopleidingen.nl kunt u uw heftruckcertificaat halen in 1 dag. De heftruckcursus vindt plaats op locatie in een van onze centra in het land. De cursus is van 9:00 tot en met 16:00. In de ochtend starten we met de theorieles met afsluitend een theorie examen.

Na de lunch start het praktijkgedeelte, aan het einde van de dag is het praktijk examen. Na het volgen van deze cursus bent u in het bezit van uw heftruckcertificaat. Voor meer informatie check https://www.blomopleidingen.nl/.