Huur een slotenmaker in Hasselt

Voor het installeren van hang- en sluitwerk op ramen en deuren binnen uw woning bent u bij onze slotenmaker Hasselt aan het juiste adres. Niet alleen installeren wij het hang- en sluitwerk voor u, ook kunnen we u van passend advies voorzien. Welke sloten zijn het meest geschikt voor uw deuren?

Hoe kunt u uw ramen op de beste manier beveiligen? Enzovoorts. Daarbij helpen we u graag bij het beveiligen van een losstaande garage, een tuinhuisje of een schuttingdeur. Dit doet u door hier het juiste hang- en sluitwerk op te installeren! Denk aan een simpel insteekslot, een penslot, enzovoorts.

Met spoed een slotenmaker nodig

In verschillende situaties heeft u de hulp van onze slotenmaker in Hasselt zo snel mogelijk nodig. Hierbij kunt u denken aan een inbraak binnen uw woning, waarbij inbrekers uw sloten met veel geweld geforceerd hebben. Onze spoeddienst kan u in dit geval van dienst zijn!

Wij komen direct bij u langs om het probleem op te lossen. Dit kan het repareren van sloten zijn, het plaats van tijdelijke sloten op ramen en deuren, enzovoorts. Ook bij een buitensluiting kunt u op de hulp van onze spoeddienst rekenen. Probeer sloten nooit zelf open te maken bij een buitensluiting, want dit vergroot de kans op een blijvende schade aan uw slot.